Gullkorn

Kloke ord og sitater for enhver anledning

Skilsmissen juni 23, 2011

Filed under: Humor,Kvinner,Menn — gullkorn @ 7:39 pm
Tags:

Hun tilbrakte den første dagen med å pakke alt ned i kasser. Den andre dagen kom flyttefirmaet og hentet det hele. Den tredje dagen satte hun seg for siste gang ned ved det skjønne spisebordet, tente et par levende lys, satte på god musikk og spiste en stor porsjon friske reker, litt russisk kaviar og drakk en flaske Chardonnay. Da hun hadde spist, gikk hun rundt i hvert eneste rom og stappet rekerester inn i endene på alle gardinstengene! Så gjorde hun rent på kjøkkenet og forlot huset.

.

Da mannen kom tilbake til huset med sin nye kjæreste, var den første dagen preget av lykke og glede. Så begynte huset så smått å lukte. De prøvde alt: støvsuget, vasket, luftet. Ventilasjonskanalene ble sjekket for å finne eventuelle døde mus og rotter, teppene blev renset, og duftblokker og luftfriskere blev hengt opp overalt.

.

Skadedyrbekjempere ble innkalt og iverksatte gassbekjempning af lukten, og det betød at det lykkelige paret måtte flytte ut i noen dager. Til sist ble de gamle stråtapetene revet ned og erstattet med papirtapet.

.

Ingenting hjalp. Vennene kom ikke lengre på besøk. Håndverkere og andre arbeidere gjorde alt for å ikke jobbe i huset. Hushjelpen sa opp. På det tidspunkt kunne de heller ikke selv holde ut stanken lengre, så de bestemte seg for å flytte.
En måned senere hadde de enda ikke fått solgt huset, selv om prisen nå var halvert. Ryktene gikk og eiendomsmegleren ignorerte oppringningene deres. Til slutt måtte de ta opp et stort banklån for å betale for et nytt hus.

.

Eks-kona ringte mannen og spurte hvordan det gikk. Han fortalte henne hele historien om det råtnende huset. Hun lyttede medfølende og sa at hun savnet det gamle hjemmet sitt forferdelig og at hun godt kunne tenke seg å kjøpe huset tilbake. Mannen var sikker på at eks-kona ikke visste hvor dårlig det stod til, så han gikk med på å selge huset til henne for en tiendedel av markedsprisen på betingelse av at hun skrev under på kontrakten samme dag. Det sa hun ja til.

.

En uke senere sto mannen og hans kjæreste i huset for siste gang – de lo og var lettet da flyttefirmaet kom og hentet alle tingene deres for å frakte dem til det nye huset.…inkludert gardinstengene!

Reklamer
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s