Gullkorn

Kloke ord og sitater for enhver anledning

Slik Gud skapte mannen mai 26, 2011

Filed under: Humor,Menn — gullkorn @ 1:53 pm

Gud skapte Eselet, og sa: Du skal kalles et esel. Du skal slite hele dagen og vil bli kalt dum som takk. Du skal bli 20 år gammel. Eselet svarte: Hmm, det høres ikke ut som noe godt liv. Kan jeg ikke nøyes med å bli bare 5 år?

Gud aksepterte.

Så skapte Gud hunden, og sa: Du skal kalles en hund, leve som et underkastet dyr, leve av middagsrester og passe på huset. Du blir 35 år gammel. Hunden svarte: Kan jeg ikke nøyes med å bli bare 15 år?

Gud aksepterte.

Så skapte Gud papegøyen, og sa: Du skal kalles papegøye. Du skal sitte i et hjørne i stuen og gjenta alt folk sier, til stor irritasjon for alle. Du skal bli 75 år. Papegøyen: Kan jeg ikke nøyes med å bli bare 50 år?

Gud aksepterte.

Så skapte Gud mannen, og sa: Du skal være et menneske, mannen, du skal leve det gode liv. Du skal være smart og intelligent og du styrer og bestemmer over denne verden. Du skal leve i 20 år. Mannen: Hmm, det høres jo ut som et godt liv, men kan det ikke vare litt lengre? (det er så her at mannen bruker sin intelligens for første gang) Kan jeg ikke også få de 15 år eselet ikke ville ha, de 20 år som hunden avslo og de 25 år papegøjen ikke hadde lyst på?

Gud aksepterte.

Derfor lever mannen et deilig liv frem til han blir 20. Så blir han gift. De neste 15 år sliter han hele dagen og blir kalt for dum som takk. Så får han barn. Lever bare av middagsrester og passer på huset de neste 20 år. De siste 25 år sitter han i et hjørne i stuen og gjentar alt som andre folk sier, til stor irritasjon for alle rundt ham….

Reklamer
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s